Workshops voor kinderopvang en basisscholen

Begin 2013 ben ik gestart met het geven van workshops dans voor basisscholen, peuterspeelzalen en BuitenSchoolse Opvang (BSO). Voor de peuterspeelzalen en dagopvang van 1,5 tot en met 4 jaar geef ik peuterdans lessen. Voor BSO en basisschool bied ik dans(expressie) lessen vanuit een thema.

Peuterdans voor Kinderdagverblijven
Dansen is plezier hebben! En zeker voor peuters. Tijdens het dansen oefenen we grove en fijne motoriek. We verkennen de muziek, de ruimte en de begrippen die daarbij horen zoals hoog-laag en voor-achter.

We beginnen met een vaste warming-up. Daarna werken we vanuit een thema. De pasjes liggen niet van tevoren vast, de kinderen ontdekken de bewegingen zelf.
Aan het eind van de les mogen de kinderen vrij dansen.

Dans voor BSO en basisschool
Tijdens de les verdiepen we ons in een thema. Door middel van gerichte opdrachten komen we tot dans. We ontdekken al dansend de muziek, de ruimte en kracht (emotie). Aan het eind van de les maken we groepjes en kunnen de kinderen naar elkaar kijken.

We dansen op alle stijlen muziek. Van pop tot klassiek, van jazz tot hiphop. De lessen zijn voor kinderen vanaf 4 jaar.

Iedereen kan dansen! Omdat we niet vanuit de ballet werken, hoeven de kinderen geen ervaring te hebben. De kinderen leren zichzelf beter kennen en dansen helpt in hun zelfvertrouwen en motorische ontwikkeling.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@atelierdymfy.nl, of 06-23892824